21. hét | LEVES |
FŐÉTEL A 1000 Ft |
FŐÉTEL B 1100 FT |
FŐÉTEL C 1200 FT |
FŐÉTEL D 1200 FT |
HÉTFŐ | Karfiol leves (1,4) | Carbonara penne (1,4,7) | Rántott cukkíni, rízs, tartár mártás (1,4,7) | Párizsi sertés szelet, zöldséges rízs (1,4) | Rántott szelet, rízs (1,4) |
KEDD | Grízgaluska leves (1,4) | Nudli, barack lekvárral (1,4) | Felesborsó főzelék, sertés pörkölt (1,4) | Zúza pörkölt, galsuka (1,4) | Rántott szelet, rízs (1,4) |
SZERDA | Burgonya leves (1,4) | Karfiol sajt mártásban, csőben sütve (1,4,7) | Székely káposzta (1,4,7) | Chilis bab, lángos (1,4) | Rántott szelet, rízs (1,4) |
CSÜTÖRTÖK | Bab gulyás (1,4) | Gundel palacsinta (1,4,7) | Resztelt máj, tört burgonya (1,4) | Rőzse pecsenye (1,7) | Rántott szelet, rízs (1,4) |
PÉNTEK | Hideg fahéjas alma leves (1,4,7) | Krumplis tészta (1,4) | Virslis lecsós tarhonya(1,4) | Sajttal-sonkával töltött rántott borda, vegyes köret (1,4,7) | Rántott szelet, rízs (1,4) |
Allergén összetevők listája: 1 Glutén, 2 Zeller, 3 Rákfélék, 4 Tojás, 5 Hal, 6 Diófélék, 7 Tej,
8 Puhatestűek, 9 Mustár, 10 Mogyorófélék, 11 Szójabab, 12 Szezámmag, 13 Szulfitok, 14 Csillagfürt